Winkelwagen

Beoordelingen

Algemene beoordeling

AES bvba

Geplaatst op 24 augustus 2018
  • Super webwinkel
  • Originele Volvo accessoires aan superscherpe prijzen. Zeer klantvriendelijke en overzichtelijke website, duidelijke communicatie met Stephan en snelle levering (ook naar België).

Albert

Geplaatst op 31 juli 2018
  • De online plek voor de aankoop van originele VOLVO onderdelen
  • Soms koop ik onderdelen bij de Volvo dealer maar soms ook online, keer op keer is gebleken dat VSTORE originele VOLVO delen snel levert tegen een scherpe prijs. Kiezen voor ophalen is een goede optie als je in de buurt woont van Nijverdal of de onderdelen snel nodig hebt.

    Mocht er een keer verkeerd besteld of geleverd worden dan wordt dit snel opgelost. Tot op heden alle bestelling perfect afgehandeld met een top service, aanrader!

De Haan

Geplaatst op 18 april 2018
  • Voor Volvo (onderdelen) het enige adres!
  • Ik bestel al jaren onderdelen voor diverse Volvo's bij Stephan. Goede prijzen, top service en een persoonlijke benadering welke ongekend is voor een webwinkel.

    Graag maak ik hier ook van de gelegenheid gebruik om het Volvo dealerbedrijf van Stephan en zijn vader ( S. van der Veen) van harte aan te bevelen. Voor mij het enige betrouwbare garagebedrijf. Helaas zitten ze voor mij niet om de hoek, maar ik heb het er voorover om 1,5 uur in de auto te zitten:)

De Bruin

Geplaatst op 12 april 2018
  • Top servixe !!
  • Een aantal orginele Volvo onderdelen laten komen en helaas bij de eerste aflevering wat kleine logistieke problemen door de transporteur. Echter perfect en zeer klantvriendelijk opgloat, top service met het echte Volvo gevoel. Aanrader voor originele Volvo geat dus !!!

Klaus v Reijswoud

Geplaatst op 28 maart 2018
  • Goed Bedrijf
  • Het is niet de eerste bestelling van mij bij V STORE heb wat VOLVO logo.s
    gekocht duidelijk veel goedkoper dan andere aanbieders ,levering op tijd
    werd goed op de hoogte gehouden in een woord SUPER mijn dank daarvoor
    goed bezig V STORE ik koop zeker weer bij jullie de volgende keer

    Met Vrl Groet Klaus

De Leeuw

Geplaatst op 29 december 2017
  • Snelle dienstregeling en scherpe prijzen.
  • Het is een goede service en promoties zijn zeer aantrekkelijk.

Leon Steyns

Geplaatst op 20 december 2017
  • Goed, goedkoop en snel!
  • Rubbermattenset origineel Volvo, perfect passend, minder dan de helft van de prijs elders en binnen twee dagen geleverd (ondanks laat tijdstip van bestelling). Plus nog even een persoonlijke mail naar aanleiding van een vraag. Helemaal goed!

Marco

Geplaatst op 2 december 2017
  • Mat , bagageruimte , vormgegoten kunststof
  • Prima mat , goede pasvorm en snel geleverd. Top

Gijs

Geplaatst op 10 augustus 2017
  • Powerbank Review
  • In de VStore heb ik de Volvo Powerbank gekocht voor een prijs van €17,95 (Inmiddels is de prijs verlaagt naar 14,95). Daarnaast komt er nog €5,95 euro aan verzendkosten bovenop.
    Persoonlijk vind ik dit hoge bedragen. De powerbank ziet er minder 'Premium' uit in het echt, zelfs een beetje goedkoop. Vergelijkbare modellen (powerbank a5 blue) zijn overal te vinden voor lagere prijs.

    Verder functioneert hij prima en heb ik geen klachten.

Nick

Geplaatst op 20 mei 2017
  • Snel en scherp geprijsd!
  • Originele Volvo accessoires aan superscherpe prijzen. Donderdag besteld en zaterdag reeds in huis (in Belgie dan nog wel)!

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7