Winkelwagen

Beoordelingen

Algemene beoordeling

De Haan

Geplaatst op 18 april 2018
  • Voor Volvo (onderdelen) het enige adres!
  • Ik bestel al jaren onderdelen voor diverse Volvo's bij Stephan. Goede prijzen, top service en een persoonlijke benadering welke ongekend is voor een webwinkel.

    Graag maak ik hier ook van de gelegenheid gebruik om het Volvo dealerbedrijf van Stephan en zijn vader ( S. van der Veen) van harte aan te bevelen. Voor mij het enige betrouwbare garagebedrijf. Helaas zitten ze voor mij niet om de hoek, maar ik heb het er voorover om 1,5 uur in de auto te zitten:)

De Bruin

Geplaatst op 12 april 2018
  • Top servixe !!
  • Een aantal orginele Volvo onderdelen laten komen en helaas bij de eerste aflevering wat kleine logistieke problemen door de transporteur. Echter perfect en zeer klantvriendelijk opgloat, top service met het echte Volvo gevoel. Aanrader voor originele Volvo geat dus !!!

Klaus v Reijswoud

Geplaatst op 28 maart 2018
  • Goed Bedrijf
  • Het is niet de eerste bestelling van mij bij V STORE heb wat VOLVO logo.s
    gekocht duidelijk veel goedkoper dan andere aanbieders ,levering op tijd
    werd goed op de hoogte gehouden in een woord SUPER mijn dank daarvoor
    goed bezig V STORE ik koop zeker weer bij jullie de volgende keer

    Met Vrl Groet Klaus

De Leeuw

Geplaatst op 29 december 2017
  • Snelle dienstregeling en scherpe prijzen.
  • Het is een goede service en promoties zijn zeer aantrekkelijk.

Leon Steyns

Geplaatst op 20 december 2017
  • Goed, goedkoop en snel!
  • Rubbermattenset origineel Volvo, perfect passend, minder dan de helft van de prijs elders en binnen twee dagen geleverd (ondanks laat tijdstip van bestelling). Plus nog even een persoonlijke mail naar aanleiding van een vraag. Helemaal goed!

Marco

Geplaatst op 2 december 2017
  • Mat , bagageruimte , vormgegoten kunststof
  • Prima mat , goede pasvorm en snel geleverd. Top

Gijs

Geplaatst op 10 augustus 2017
  • Powerbank Review
  • In de VStore heb ik de Volvo Powerbank gekocht voor een prijs van €17,95 (Inmiddels is de prijs verlaagt naar 14,95). Daarnaast komt er nog €5,95 euro aan verzendkosten bovenop.
    Persoonlijk vind ik dit hoge bedragen. De powerbank ziet er minder 'Premium' uit in het echt, zelfs een beetje goedkoop. Vergelijkbare modellen (powerbank a5 blue) zijn overal te vinden voor lagere prijs.

    Verder functioneert hij prima en heb ik geen klachten.

Nick

Geplaatst op 20 mei 2017
  • Snel en scherp geprijsd!
  • Originele Volvo accessoires aan superscherpe prijzen. Donderdag besteld en zaterdag reeds in huis (in Belgie dan nog wel)!

Fam. Bleeker

Geplaatst op 12 mei 2017
  • Perfecte klantenservice, all-over een echte aanrader!
  • Voor onze V70 hebben we sunblinds besteld voor de achterportieren en de bagageruimte. De webshop was overzichtelijk en het bestelproces duidelijk. Al vrij snel kregen we een mail van de klantenservice (Stephan) dat één van de bestelde producten binnen afzienbare tijd in de aanbieding kwam en of we hierop wilden wachten. Het bedrag zou dan geretouneerd worden. Ik koop veel online, maar een dergelijke klantgerichte service heb ik nog nooit meegemaakt. Uiteraard hebben we hiervan gebruik gemaakt en is het bedrag keurig teruggestort. Als ijs e Radar warme douche kon uitdelen ging deze absoluut naar Vstore.nl
    We zullen hier in de toekomst zeker nog bestellingen doen.

Ralph Vallinga

Geplaatst op 10 februari 2017
  • Excellente service!
  • Stephan van Vstore heeft extra contact met Volvo zweden gezocht en ervoor gezorgd dat ik een tweede paar bevestigingshaken voor ons bagagerek van de nieuwe XC90 kon krijgen. Het bagagerek is zodoende toch op twee manieren te monteren. Volvo dealers bij mij in de buurt, die ik van te voren gevraagd had, zeiden dat dat niet mogelijk was (de haken zouden niet passen) en ik maar een tweede bagagerek moest kopen.
    Art. 31373465 kan dus nu ook als 31470448 worden gebruikt.
    (Artikelnummer 31470448 kan worden gecombineerd met bagagerolhoes.
    Artikelnummer 31373465 kan niet worden gecombineerd met bagagerolhoes.)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6