Winkelwagen

Beoordelingen

Algemene beoordeling

Marco

Geplaatst op 2 december 2017
  • Mat , bagageruimte , vormgegoten kunststof
  • Prima mat , goede pasvorm en snel geleverd. Top

Gijs

Geplaatst op 10 augustus 2017
  • Powerbank Review
  • In de VStore heb ik de Volvo Powerbank gekocht voor een prijs van €17,95 (Inmiddels is de prijs verlaagt naar 14,95). Daarnaast komt er nog €5,95 euro aan verzendkosten bovenop.
    Persoonlijk vind ik dit hoge bedragen. De powerbank ziet er minder 'Premium' uit in het echt, zelfs een beetje goedkoop. Vergelijkbare modellen (powerbank a5 blue) zijn overal te vinden voor lagere prijs.

    Verder functioneert hij prima en heb ik geen klachten.

Nick

Geplaatst op 20 mei 2017
  • Snel en scherp geprijsd!
  • Originele Volvo accessoires aan superscherpe prijzen. Donderdag besteld en zaterdag reeds in huis (in Belgie dan nog wel)!

Fam. Bleeker

Geplaatst op 12 mei 2017
  • Perfecte klantenservice, all-over een echte aanrader!
  • Voor onze V70 hebben we sunblinds besteld voor de achterportieren en de bagageruimte. De webshop was overzichtelijk en het bestelproces duidelijk. Al vrij snel kregen we een mail van de klantenservice (Stephan) dat één van de bestelde producten binnen afzienbare tijd in de aanbieding kwam en of we hierop wilden wachten. Het bedrag zou dan geretouneerd worden. Ik koop veel online, maar een dergelijke klantgerichte service heb ik nog nooit meegemaakt. Uiteraard hebben we hiervan gebruik gemaakt en is het bedrag keurig teruggestort. Als ijs e Radar warme douche kon uitdelen ging deze absoluut naar Vstore.nl
    We zullen hier in de toekomst zeker nog bestellingen doen.

Ralph Vallinga

Geplaatst op 10 februari 2017
  • Excellente service!
  • Stephan van Vstore heeft extra contact met Volvo zweden gezocht en ervoor gezorgd dat ik een tweede paar bevestigingshaken voor ons bagagerek van de nieuwe XC90 kon krijgen. Het bagagerek is zodoende toch op twee manieren te monteren. Volvo dealers bij mij in de buurt, die ik van te voren gevraagd had, zeiden dat dat niet mogelijk was (de haken zouden niet passen) en ik maar een tweede bagagerek moest kopen.
    Art. 31373465 kan dus nu ook als 31470448 worden gebruikt.
    (Artikelnummer 31470448 kan worden gecombineerd met bagagerolhoes.
    Artikelnummer 31373465 kan niet worden gecombineerd met bagagerolhoes.)

Edwin

Geplaatst op 7 februari 2017
  • Super webshop!
  • Zeer klantvriendelijke klantenservice, overzichtelijke website, snelle levering en duidelijke communicatie. Helemaal top! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Niels van 't Hoff

Geplaatst op 1 februari 2017
  • Service die de verwachtingen voorbij gaat
  • Best een flinke bestelling gedaan voor mijn XC70 uit 2008. Auto tweedehands gekocht en miste een aantal dingen zoals; side scuffs, spatlappen, navi-update, zonneblindering voor de achterramen en bagageruimte, sportpedalen, een brilhouder en gelijk maar een thermoskan van Stelton meebesteld. Ondanks de diversiteit alles in twee dagen in huis! En het nette vond ik, dat mij geadviseerd werd een maand te wachten met de bestelling van de navi-update, omdat de nieuwe eraan zat te komen. Die dus de dag dat die beschikbaar kwam (dank voor het mailtje) besteld. Een week later kreeg ik een mailtje dat Volvo besloten had de prijs te verlagen en Vstore storneerde het prijsverschil zonder dat ik daarom gevraagd had! Als dat geen service is. Nu snel voor de verhuizing nog even een plastic anti-slip, kofferbakmat bestellen om schade aan het tapijt te voorkomen.

Fred Verspeek

Geplaatst op 18 december 2016
  • Prima service
  • Mattenset besteld, waarvan de kleur door verwarring van zowel mijn kant als van Vstore niet helemaal was wat ik er van verwachtte. Contact opgenomen en snel via Stephan van Vstore advies voor kosteloos omruilen voor beter geschikte kleur gekregen en ook opgevolgd. Twee dagen later kon ik bij de koerier de beide mattensets omruilen.Prima service en communicatie! Ook de website is trouwens kwalitatief zeer goed: uiterst klantvriendelijk met een uitstraling die past bij het merk Volvo!

Bram

Geplaatst op 11 november 2016
  • Topbedrijf
  • Inmiddels tig OEM produkten bij VStore besteld. Prima prijzen, superservice en ultrasnelle levering

Giordy

Geplaatst op 2 september 2016
  • Niks op aan te merken
  • Duidelijke website, snelle levering!

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5