Winkelwagen

Beoordelingen

Algemene beoordeling

Pascal

Geplaatst op 20 februari 2020
  • Top! Dank voor de snelle en goede (lever)service!
  • Prettige communicatie en informatie vooraf door Stephan; snel opgevolgd, helder en duidelijk. Toezegging qua levering direct nagekomen en ook deze werd duidelijk gecommuniceerd + keurig verpakt. Het product functioneert ook goed, kortom erg tevreden. Tot een volgende keer!

Maxx de Jong

Geplaatst op 7 februari 2020
  • VStore Niks anders dan Top
  • De VStore is de beste Webshop waar ik heb ge winkelt online ze luisteren goed en reageren echt top ik wil nergens anders mijn volvo spullen halen

    Team Van VStore Ga zo door

    Mvg, Maxx de Jong

Giovanni

Geplaatst op 19 november 2019
  • Super Vstore!!
  • Very convenient store with original volvo parts.
    I purchased the alloy wheels for my v40 super price
    And very friendly and helpful owner.
    I am very satisfied with the shipment in Italy
    Thanks

Ashok Rajan

Geplaatst op 10 oktober 2019
  • Just Amazing
  • Stephan and the team knows what service means. I had the alarm installed.
    Will be definitely going back.

Martien

Geplaatst op 1 oktober 2019
  • Uitstekend! Een dikke 10.
  • Wow wat een service. Absoluut een aanrader. En het snelle antwoord op mijn vraag: Geweldig. Originele onderdelen voor een mooie prijs. Met de kwaliteit zoals een Volvo rijder gewend is.

CdR

Geplaatst op 8 juni 2019
  • Zeer goed!
  • Zeer goed! Als jaren bestel ik items bij Vstore. Snelle reacties op mailtjes, nette prijzen, originele volvo items en geen imitaties en als het item niet op de site staat wordt het er direct opgezet zodat je het kan bestellen. Een aanraden.

Arjan Thijssen

Geplaatst op 23 maart 2019
  • Super ervaring, echt een aanrader!
  • Aantrekkelijke prijzen en snel en vakkundig geholpen bij vragen via de mail en een heel duidelijke en overzichtelijke website.
    Warm welkom en vriendelijke ontvangst in de zaak en werd keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van het plaatsen van de exterieur set van de Volvo.
    Absolute aanrader wat mij betreft.

Bamps Etienne

Geplaatst op 21 november 2018
  • Uitermate tevreden met de bestelling en de afhandeling ervan
  • Aanrader voor wie iets wil voor zijn Volvo

Paul

Geplaatst op 24 oktober 2018
  • Super site !
  • Een aanrader voor elke Volvo rijder. Originele onderdelen aan zeer interessante prijzen en perfekt geleverd 3 dagen na mijn bestelling.

Hans van Duren

Geplaatst op 29 augustus 2018
  • Uitstekend!!
  • Hebben diverse attributen gekocht voor onze XC60. Keurig verpakt en alles (uiteraard) orgineel Volvo.
    Zeer tevreden. Helaas is soms DHL spelbederver. Hierop reageert Stephan echter adequaat.
    Kortom zeer aan te bevelen!!

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7