Winkelwagen

Beoordelingen

Algemene beoordeling

Ashok Rajan

Geplaatst op 10 oktober 2019
  • Just Amazing
  • Stephan and the team knows what service means. I had the alarm installed.
    Will be definitely going back.

Martien

Geplaatst op 1 oktober 2019
  • Uitstekend! Een dikke 10.
  • Wow wat een service. Absoluut een aanrader. En het snelle antwoord op mijn vraag: Geweldig. Originele onderdelen voor een mooie prijs. Met de kwaliteit zoals een Volvo rijder gewend is.

CdR

Geplaatst op 8 juni 2019
  • Zeer goed!
  • Zeer goed! Als jaren bestel ik items bij Vstore. Snelle reacties op mailtjes, nette prijzen, originele volvo items en geen imitaties en als het item niet op de site staat wordt het er direct opgezet zodat je het kan bestellen. Een aanraden.

Arjan Thijssen

Geplaatst op 23 maart 2019
  • Super ervaring, echt een aanrader!
  • Aantrekkelijke prijzen en snel en vakkundig geholpen bij vragen via de mail en een heel duidelijke en overzichtelijke website.
    Warm welkom en vriendelijke ontvangst in de zaak en werd keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van het plaatsen van de exterieur set van de Volvo.
    Absolute aanrader wat mij betreft.

Bamps Etienne

Geplaatst op 21 november 2018
  • Uitermate tevreden met de bestelling en de afhandeling ervan
  • Aanrader voor wie iets wil voor zijn Volvo

Paul

Geplaatst op 24 oktober 2018
  • Super site !
  • Een aanrader voor elke Volvo rijder. Originele onderdelen aan zeer interessante prijzen en perfekt geleverd 3 dagen na mijn bestelling.

Hans van Duren

Geplaatst op 29 augustus 2018
  • Uitstekend!!
  • Hebben diverse attributen gekocht voor onze XC60. Keurig verpakt en alles (uiteraard) orgineel Volvo.
    Zeer tevreden. Helaas is soms DHL spelbederver. Hierop reageert Stephan echter adequaat.
    Kortom zeer aan te bevelen!!

AES bvba

Geplaatst op 24 augustus 2018
  • Super webwinkel
  • Originele Volvo accessoires aan superscherpe prijzen. Zeer klantvriendelijke en overzichtelijke website, duidelijke communicatie met Stephan en snelle levering (ook naar BelgiĆ«).

Albert

Geplaatst op 31 juli 2018
  • De online plek voor de aankoop van originele VOLVO onderdelen
  • Soms koop ik onderdelen bij de Volvo dealer maar soms ook online, keer op keer is gebleken dat VSTORE originele VOLVO delen snel levert tegen een scherpe prijs. Kiezen voor ophalen is een goede optie als je in de buurt woont van Nijverdal of de onderdelen snel nodig hebt.

    Mocht er een keer verkeerd besteld of geleverd worden dan wordt dit snel opgelost. Tot op heden alle bestelling perfect afgehandeld met een top service, aanrader!

De Haan

Geplaatst op 18 april 2018
  • Voor Volvo (onderdelen) het enige adres!
  • Ik bestel al jaren onderdelen voor diverse Volvo's bij Stephan. Goede prijzen, top service en een persoonlijke benadering welke ongekend is voor een webwinkel.

    Graag maak ik hier ook van de gelegenheid gebruik om het Volvo dealerbedrijf van Stephan en zijn vader ( S. van der Veen) van harte aan te bevelen. Voor mij het enige betrouwbare garagebedrijf. Helaas zitten ze voor mij niet om de hoek, maar ik heb het er voorover om 1,5 uur in de auto te zitten:)

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 7